Assessorament in-situ


interiorista a casa_120_2

.

Tant si ja tens el teu nou espai buit i algunes idees per omplir-lo, però no ho acabes de veure clar. Com si ja tens l’espai distribuit, però li vols fer un canvi d’aires…

…deixa’t assessorar per una interiorista!

T’ajudarà a veure aquells petits detalls que poden millorar la distribució i l’ambient que vulguis donar al teu habitatge.

 

Com funciona el servei d’assessorament in-situ?

Durant una sessió de 2:30h es treballa conjuntament amb la persona interessada i dins l’espai a tractar, per tal de comentar tot el que és té i és necessita. El client m’explica quines són les seves idees, i jo en trec conclusions tot veient l’espai. És una manera de treballar molt dinàmica, i se’n pot treure molt de suc.

I al final de la sessió, què en trec?

L’objectiu és conseguir trobar les solucions adequades a l’espai, des del punt de vista més tècnic/pràctic de l’interiorista, i sense oblidar el gust del client.

Al final, perque no s’oblidi res, s’entrega un petit dossier amb els esboços de la proposta, referència de mobiliari o decoració, adreces de botigues, anotacions de les idees creatives que surtin, referències de colors, contacte amb industrials, etc…

Estic obligat a continuar la reforma amb vosaltres?

No! La gràcia d’aquest servei és que després de la sessió tindràs la informació suficient com per poder gestionar tu mateix els canvis o reforma que vulguis fer al teu espai. Tot i així, i per suposat, estarem encantats de poder-te ajudar si ho necessites oferint-te serveis complementaris.

En quin horari es fan les visites d’assessorament?

No pateixis, sóm flexibles! Sabem que normalment es té disponibilitat fora dels horaris «normals» de feina, amb la qual diga’ns quan et va bé a tu.

I això quant val?

És un servei que funciona per hores.

120€  per  1 sessió d’assessorament   + desplaçament fins al lloc  pendent de valorar
*cada hora extra en la mateixa sessió es valorarà a 40€
*preus amb IVA inclòs

Com demano una visita d’assessorament in-situ?

Doncs tant pots trucar-nos al 670675906 com enviar-nos un mail a info@anna-interiors.com per concretar dia i hora, o també per resoldre qualsevol altre dubte que pugui quedar.

També feu assessorament online?

Si, tot i que per confirmar-ne el preu primer necessitaríem conèixer millor els detalls del projecte. Envia’ns fotografies de l’espai via mail i ens posarem en contacte amb tu per avaluar-ne la manera de treballar.